Geruchten
02 mei 2006 - Ron Smeets

Grotere Nano met video support?

Volgens een van de analisten van American Technology Research bereidt Apple de release van de grotere (qua opslag) Nano versies voor September dit jaar voor.

De berichten over 8 en zelfs 10 Gb Nano's doen al langer de ronde en we hebben zelfs al eens iets gepost over een Nano met videoplayer, maar volgens Shaw Wu komen ze dus deze herfst ook echt in de winkels te liggen. De prijs van de 8Gb Nano, zo voorspelt hij, zal 249 dollar worden.

Shaw verwacht zelfs dat de nieuwe iPod Nano Video een succes zal worden, maar volgens ons is dat hetzelfde als voorspellen dat morgen de zon weer op gaat.Gerelateerde links:
10 Gigabyte Nano een zwaktebod van Apple?
5 en 10 Gieg Nano in de maak?!
Nano nu ook in 1GB versie
De iPod Nano Video
Maak je eigen 200 Gig Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.