Nieuws
10 oktober 2011 - Ron Smeets

Grotere iconen en Update Widget voor de Samsung Galaxy S II

De Samsung Galaxy S II krijgt binnenkort een update waarin twee leuke nieuwe features zitten. Ten eerste worden de homescreen iconen zo'n 30% groter waardoor ze ook voor iedereen die eigenlijk al aan een leesbril zou moeten ;-) beter leesbaar worden. Klein nadeel is wel dat door de grotere iconen er nog maar drie kolommen, en rijen, per homescreen 'gevuld' kunnen worden.

De tweede update is eigenlijk veel belangrijker. Samsung gaat namelijk een zogenaamde Update Widget toevoegen.

Daarmee kun je direct toegang krijgen tot OTA software updates voor het toestel en bovendien worden beschikbare updates ook direct via de widget gecommuniceerd. Hieronder zie je alvast een foto van een Galaxy S II met grotere (links) en de huidige (rechts) iconen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.