Nieuws
24 januari 2008 - Ron Smeets

Grote zus in een nieuw jasje

Afgelopen nacht, rond half een, is de nieuwe site van onze grote zus, DutchCowboys, online gegaan.

Een team ontwerpers en programmeurs van Freshheads heeft samen met Cowboy huisprogrammeur Bert-Jan en onze bloggers van het eerste uur, Henk en Paul, de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een site met nog meer interactieve features, nieuwe manieren van contentbenadering en -ontsluiting en natuurlijk een compleet nieuwe, verfrissende, vormgeving. Gefeliciteerd guys!!!

Ennuh, voor iedereen die het wil weten, DutchCowboys 5.0 is nog maar het begin van wat jullie mogen verwachten van MobileCowboys 3.0 die over enkele maanden onthuld zal worden. . .Gerelateerde links:
10.000e posting bij DutchCowboys
MobileCowboys dot com
MobileCowboys in een nieuwe jas!
Een tipje van de sluier
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.