Nieuws
20 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Grote update Google+ voor Android

Afgelopen week kondigde Google op I/O 2013 een groot aantal vernieuwingen voor onder andere Google+ aan. Een groot deel van die vernieuwingn waren per direct beschikbaar voor de web versie, de update voor de Android app liet nog even op zich wachten, maar sinds vanmiddag zijn de vernieuwingen ook beschikbaar in Android App (nummer42).

Op de weblog van Google is in een uitgebreid artikel te lezen wat der vernieuwingen allemaal inhouden een paar daarvan lichten we hier voor je uit. De belangrijkste vernieuwing is te vinden in het foto deel. Afgelopen jaar nam Google het bedrijf Nik Software over, dit bedrijf maakt hoogstaande fotografie nabewerking software en een aantal van deze toepassingen zijn nu geïntegreerd in Android app van Google+.
Android_Google__update
Niet alleen het maken en bewerken van foto's is verbeterd ook de foto-ervaring is er stappen op vooruit gegaan. De lay-out is duidelijk gericht op het visueel beleven van de Google+ accounts.
Ook het delen van je locatie is verbeterd, zo kan is het mogelijk locaties van bepaalde kringen te bekijken om zo sneller te zien waar je vrienden zich bevinden.
Google_Plus_Update
Daarnaast zijn ook hastags toegevoegd waardoor je makkelijker op bepaalde onderwerpen kan zoeken, iets wat al heel lang bij Twitter mogelijk is. Lees voor meer over de update van de Google+ Android app via deze link. De vernieuwde Android App is te downloaden (of te updaten) in de Google Play Store via deze link.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl