Nieuws
30 september 2009 - Casper de Zoete

Grote storing datanetwerk Vodafone - update 16:30

Sinds gisteravond is er een grote landelijke storing op het datanetwerk van Vodafone, zo meldt Tweakers.net. Het is niet helemaal precies duidelijk wat de oorzaak is, maar zowel consumenten als zakelijke klanten kunnen niet internetten. Gebruikes kunnen bovendien niet inloggen op My Vodafone, waar gebruikers hun tegoed e.d. kunnen bekijken.

Ook op Twitter is de storing van Vodafone het gesprek van de dag. Sommige gebruikers meldden dat het soms even mogelijk is om online te gaan, maar dat lijkt vooralsnog slechts van tijdelijke duur.

Een woordvoerder van Vodafone heeft aan Tweakers.net laten weten dat de storing in etappes opgelost zal worden. Vodafone liet eerder weten dat iedereen om half twee weer internet zou hebben, dit wordt waarschijnlijk later, aangezien gebruikers rond twee uur nog steeds problemen ondervinden.

Update 16:30 uur: De storing bleek te zijn ontstaan na het updaten van de software. Deze was niet stabiel en hierdoor raakten beide toegangspunten (Live! en Office!) onbereikbaar. De storing is inmiddels verholpen en iedereen zou in de loop van de middag weer online moeten kunnen gaan.

Over de auteur: Casper de Zoete