Geruchten
27 augustus 2014 - Ron Smeets

Grote iPad en \'iPhone 6\' filmpje

Met nog amper twee weken te gaan tot de waarschijnlijke onthulling van de nieuwe iPhone 6 is het aantal berichten, meest geruchten, over dat toestel vrijwel niet meer te tellen. je zou bijna vergeten dat er ook nog een nieuwe, grote iPad, op komst is.

Maar goed, eerst de iPhone 6. Onderstaande hands on video van de 'nieuwe Apple smartphone' viel mij wel nog op. Gewoon leuk gedaan en zonder al te veel in te gaan op details ;)

 

Dan de grotere iPad. Volgens Bloomberg gaat die er toch echt komen, begin 2015. De iPad Pro krijgt een 12.9 inch scherm (foto hieronder toont een concept). Mmmh, nadat ik de Galaxy Tab 12.2, voor een tablet, al meer op een dienblad vond lijken ben ik benieuwd hoeveel drankjes straks op de nog grotere iPad Pro geserveerd kunnen worden. 

Video via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.