Nieuws
15 april 2007 - Sebastiaan van der Meer

Grote fout in XBOX 360

Zelf ben ik de bezitter van een Xbox 360 en daarom viel mijn oog ook op het bericht dat er een grote fout zou zitten in de Xbox 360 van Microsoft. Volgens een persverklaring van Microsoft kan de Xbox-360 de krassen op de dvd’s veroorzaken.

Maandenlang hield Microsoft vol dat de gamers zelf verantwoordelijk zijn voor krassen op de schijfjes. Zoals al eerder was vastgesteld ontstaan de krassen door het ontbreken van stootkussentjes bij de lens. Microsoft gaat gebruikers nu hulp bieden, maar vervanging van de XBox zit er niet.

Ikzelf heb geen last van deze fout gelukkig, maar ik kan me voorstellen dat vele gebruikers van de 360 met deze fout in de Xbox hier op z’n zachtst gezegd ontzettend de pest in hebben.Je mag natuurlijk wel wat verwachten voor zon groot bedrag wat je besteedt aan een spelcomputer.

Dat Microsoft al die Xbox 360’s niet terugneemt en omwisselt voor nieuwe is haast wel te verwachten. Het zou dan namelijk gaan om een miljoenenschade bij Microsoft. Wanneer je zelf deze klachten wel constateert kun je terecht op de website van kassa.Gerelateerde links:
XBox 360 als iPod dock
XBox 360 Elite versie in de maak
De Xbox 360 laptop
XBox portable in de maak?
Portable XBox eind 2007 in de winkels?
PS3 verplettert de XBox
Xbox 360 in grote getale naar de winkels
Over de auteur: Sebastiaan van der Meer