Nieuws
19 januari 2010 - Ron Smeets

'Groot' Nokia Ovi nieuws deze week

Wat er precies aangekondigd gaat worden is natuurlijk nog niet bekend, maar volgens onderstaande aankondiging wordt het iets 'groots' en heeft het alles te maken met Ovi.

A.s. donderdag, om 09u30, wordt in Londen een Persconferentie gehouden waar niemand minder dan de VP van de Finse fabrikant, Anssi Vanjoki, het grote nieuws zal onthullen. Raden maar, zou ik zeggen.

Online wordt onder andere gespeculeerd over de nieuwe (2.0) versie van de Ovi store en nieuwe API's voor ontwikkelaars. We zullen zien.

Bron: Mobile Entertainment News

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.