Nieuws
29 mei 2007 - Ron Smeets

Groot nieuws van HTC op 5 Juni

Smartphone maker HTC is momenteel druk bezig met het organiseren van een persmeeting in Londen op 5 Juni waar men, naar eigen zeggen, 'groot nieuws' te melden heeft.

Wat HTC in de koker heeft zitten blijft vooralsnog giswerk, maar de Taiwanezen zeggen dat we ons moeten voorbereiden op een nieuwe mobiele ervaring die de manier waarop wij onze mobieltjes gebruiken en bedienen drastisch zal veranderen.

Op de uitnodiging zie je een dame die het oplichtende getal '5' aanraakt. Dit zou kunnen betekenen dat ook HTC iets gaat doen met touch sensitive toetsen en/of displays.

Een iPhone achtige HTC wellicht? Zou kunnen, zo vlak voor de release van Apple's langverwachte 'Smartphone'. Wij zijn (helaas) nog niet uitgenodigd door HTC.

Via: Pocket-LintGerelateerde links:
Standaard GPS slider van HTC, de 'Nike'
'Schone' foto van de HTC Kaiser
T-Mobile komt met de WING (HTC ATLAS)
HTC Kaiser komt nog voor de zomer
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Wordt 2007 het jaar van HTC?
HTC (Athena) niet prominent aanwezig
Live foto's HTC 'Elf' (P3450) gespot
HTC bereidt 'echte' UMPC voor
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.