Accessoires
08 juni 2011 - Ron Smeets

Gresso vraagt €4100 voor zes Zwitserse iPhone 4 klokjes

Vorig jaar presenteerde Gresso de Luxor World Time, een luxe mobieltje met zes Zwitserse klokjes die 6000 dollar (4100 Euro) kost.

Voor datzelfde bedrag heeft Gresso nu ook een achterkantje voor de iPhone 4 gemaakt waarin dezelfde zes Zwitserse klokjes verwerkt zijn.

Mocht je dus niet tevreden zijn met de standaard iPhone klok, die overigens ook meerdere tijdzones kan weergeven, dan kun je voor 4100 Euro dit accessoire bij Gresso bestellen. De iPhone 4 Time Machine zal in de loop van dit jaar (2011) beschikbaar komen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.