Toestellen
10 maart 2009 - Ron Smeets

Gresso Lady Phone van €4500

Lady Phones zijn er genoeg, luxe toestellen ook. Maar volgens mij is dit de eerste Lady Phone in deze prijsklasse ;-)

De Lady Diamond van Gresso is (helaas) een Windows Mobile 6.0 toestel met een Sapphire Crystal display (QVGA) en vier diamanten (in totaal 0.44Karaat) die dienst doen als navigatie toetsen. De andere toetsen zijn allemaal gemaakt van 18 Karaat's goud.

De overige specs zijn, zoals bij de meeste luxe mobieltjes, niet echt spectaculair te noemen. triband GSM, GPRS, Bluetooth 1.2, een 2 megapixel camera en maximaal 2GB geheugen (microSD).

De Gresso Lady Diamond wordt bovendien bijzonder exclusief gehouden door het feit dat er maar acht exemplaren geproduceerd zijn. Ik neem aan dat de meesten daarvan wel in Rusland zullen eindigen.

Gresso-Lady-Diamond-c
Gresso-Lady-Diamond-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.