Nieuws
23 april 2012 - Richard Otto

Greetz lanceert iPad App en vernieuwt iPhone App

Een jaar na de lancering Greetz iPhone App heeft Greetz een iPad versie gelanceerd en de huidige iPhone App vernieuwd. Naast de bestaande features zoals het ondertekenen van de kaart met je eigen handschrift, kun je nu ook een cadeau meesturen met je kaart.

Greetz is een van de eerste mobiele commerce partijen in Nederland.  Binnen 5 maanden na de lancering op 26 april 2011, stond de Greetz iPhone app al op plaats 7 in de top 10 m-commerce Apps van Nederland en wonnen zij onlangs de Thuiswinkel Awards 2012 de juryprijs voor Beste Mobiele Webshop.

Binnen een jaar na lancering is de Greetz iPhone app meer dan 120.000 keer gedownload en zijn er dankzij een conversie van c.a. 30% ruim 110.000 kaarten mee verstuurd. De app heeft niet alleen voor 15.000 nieuwe klanten gezorgd maar maakt ook bestaande Greetz-gebruikers aantoonbaar actiever.

Nieuw op de iPad versie van de Greetz app is het toevoegen van een cadeau aan je kaart. Dit was al mogelijk op Greetz.nl maar nu ook met zowel de iPad als de vernieuwde iPhone app. De app is HIER gratis te downloaden.

Over de auteur: Richard Otto