Nieuws
06 maart 2006 - Ron Smeets

Gratis WiFi van T-Mobile in de VS

Klanten die een mobiel abonnement hebben van T-Mobile in de VS kunnen voortaan, zo lang als de actie duurt, in het weekend gratis gebruik maken van WiFi access bij de 6500 T-Mobile hotspots in het land.

Op http://freeweekends.hotspot.t-mobile.com kun je met je T-Mobile nummer een gratis code opvragen die vervolgens per SMS naar het betreffende mobiele nummer gestuurd wordt.

Die toegangscode is vervolgens geldig tussen zaterdagnacht 0.00u en maandagochtend 3.00u. Hoe lang de actie gaat duren is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Gratis WiFi voor New Orleans
Drie uur gratis 'HotSpotten' bij T-Mobile
Google biedt gratis WiFi netwerk aan
Gratis Europees WiFi netwerk op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.