Nieuws
03 februari 2010 - Ron Smeets

Gratis tweede mobieltje van Nokia voor Valentijn

Ik heb het bij ons nog niet gezien, maar in Engeland kan iedereen die op zoek is naar een (simpel) toestelletje voor zijn of haar valentijn even bij de Nokia shop langsgaan.

Daar krijg je tussen nu en valentijnsdag namelijk een tweede Nokia gratis bij aanschaf van een van de tien duurdere (N-Series, X6 en 8800) modellen van de Finse fabrikant.

OK, het gratis toestel is een 1661 of 1208, een echt instapmodelletje dus, maar als je hem aan je Valentijn geeft dan doe je dit meestal anoniem, dus de kans dat je een scheef gezicht als reactie krijgt is sowieso klein ;-) En het is het gebaar dat telt, natuurlijk. Nokia-Valentijn-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.