Nieuws
04 december 2007 - Ron Smeets

Gratis TomTom bundel bij Palm Treo 680

PERSBERICHT - Klanten die een nieuwe Treo 680 smartphone kopen, ontvangen gratis een plug & go uitbreidingskaart met TomTom NAVIGATOR 6 voor Benelux, een Bluetooth GPS-ontvanger, een houder voor in de auto en een adapter.

Deze combinatie levert een besparing op van €199. De installatie is eenvoudig, klanten stoppen de SD-kaart in hun Treo 680 smartphone waarna de TomTom NAVIGATOR 6 meteen opstart.

“Met het aftellen van het aantal dagen waarop inkopen gedaan kunnen worden voor kerstmis is dit een geweldig cadeau om te geven, maar het kan natuurlijk ook een nieuwjaarscadeau voor jezelf zijn”, zegt Mark Doorbar, senior marketing manager Palm Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA). “De TomTom software is ontworpen om naadloos met de interface van de Palm smartphone te integreren waardoor dit de perfecte combinatie is!”

Naast handmatige adresinvoer, kan de TomTom NAVIGATOR 6 ook gebruikt worden om te navigeren naar adressen uit de lijst met contactpersonen waardoor gebruikers het adres overal en altijd kunnen vinden.

Voor het gebruiksgemak worden de navigatie-instructies zowel gesproken als via beeld aangeboden. De visuele instructies zijn beschikbaar in zeer gedetailleerde 2D of 3D plattegronden, inclusief honderden nuttige plaatsen waardoor tankstations, restaurants, parken, vliegvelden en diverse belangrijke punten in Nederland gemakkelijk te vinden zijn.Gerelateerde links:
Palm Treo’s deze maand met gratis navigatiepakket
Nieuwe GPS Navigator Kit voor de Palm op komst?
Palm Treo 680 vanaf nu te koop
Kleurrijke Palm Treo 680 gepresenteerd
Uitgeklede Treo 750 voor de kleine beurs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.