Nieuws
26 oktober 2010 - Ron Smeets

Gratis spelletjes en apps voor Wave 525, 533, 575 en 723

Net als bij de eerste Wave gaat Samsung de kopers van de onlangs geintroduceerde Wave 525, 533, 575 en 723 (foto) verrassen met een aantal gratis apps en spelletjes.

De reden voor deze Koreaanse vrijgevigheid moet, behalve ter promotie van de nieuwe Wave toestellen, natuurlijk vooral gezocht worden in extra aandacht voor Samsung's eigen Bada OS en Applicatie winkel.

Bij de gratis games en Apps die de komende periode gedownload kunnen worden zijn onder andere FIFA 10, Tetris Refresh, Spore Creatures, Assassin's Creed II, DioDict, Frans/Engels woordenboek, Princess Magic Therapy e-book en het SSkin thema. Voor de genoemde games geldt overigens een download limiet van 250 (FIFA, Tetris en Spore) of 300 duizend (Assassin's). De overige apps zullen voor een bepaalde periode (hoe lang precies is nog niet bekend) gratis te downloaden zijn. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.