Nieuws
06 februari 2008 - Redactie MobileCowboys

Gratis Ringtones voor de iPhone bij Nakko

PERSBERICHT - Als eerste heeft de Nederlandse content community NAKKO.COM een unieke manier gevonden om al haar ringtones en video’s geschikt te maken voor de iPhone.

iPhone gebruikers kunnen met 1 druk op de knop alle ringtones maar ook video die ze op NAKKO.COM hebben uitgekozen naar hun telefoon laten sturen.

Iedere verandering die de gebruiker hierna in zijn/haar online opslag doet op NAKKO wordt automatisch doorgevoerd in iTunes. Het grote voordeel voor de gebruikers is dat hiermee de hele catalogus van duizenden gratis ringtones en videos beschikbaar wordt voor de iPhone.

Dit systeem werkt op Mac en op Windows op alle iPhones met firmware versie vanaf 1.1.2, zonder extra software installatie, gewoon via de browser.

Nadat je lid bent geworden op NAKKO.COM voeg je de items van je keuze toe aan je locker (je persoonlijke opslag), drukt op de knop ‘synchronize with iTunes’ waarna iTunes zich vanzelf opent. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is in podcasts aan te vinken welke items je direct op je iPhone wil hebben en te syncen.

De video’s staan onder podcasts en de ringtones in settings/sounds/ringtone. Uiteraard werken de videos die je binnenhaalt via dit systeem ook op de iPod-video. Niet onbelangrijk: bij NAKKO is ALLES gratis! Geen abonnementen, haken, ogen, grote of kleine lettertjes….Gerelateerde links:
Echt gratis ringtones
Fout NOS plaatst gratis ringtone provider in slecht daglicht
Je eigen ringtones op de iPhone in 23 stappen
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl