Nieuws
07 april 2010 - Ron Smeets

Gratis Ovi Maps Navigatie nu ook voor de Nokia E66 en E71

Bij de initiele lancering was het al bekend dat Nokia de gratis versie van Ovi Maps Navigation dit jaar voor steeds meer S60 toestellen beschikbaar zou gaan stellen.

Welnu, sinds deze week kunnen ook de E71 en de E66 aan het officiele lijstje van beschibare toestellen toegevoegd worden. Aanvankelijk stonden deze twee toestellen overigens niet op de lijst maar Nokia heeft duidelijk geluisterd naar de 'smeekbede' van vele E71 en E66 klanten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.