Nieuws
24 november 2009 - Ron Smeets

Gratis naar iCE Amsterdam met MC?

Morgen, woensdag 25 November, opent de eerste edite van iCE Amsterdam, een driedaagse conferentie over apps, mobile platforms & strategies plus een gratis iPhoneDevCamp voor alle deelnemers.

De entreeprijs voor iCE bedraagt €495,- per persoon, maar wij hebben 25 gratis toegangskaarten weg te geven. Natuurlijk moet je daar wel wat voor doen. Wij zijn op zoek naar de meest nuttige mobiele applicatie van Nederland.

Wil je kans maken op een van de 25 toegangskaarten voor iCE Amsterdam bedenk dan wat jij de meest nuttige mobiele applicatie van Nederland vindt. Mail de naam van de app en een link naar de vindplaats naar award@mobilecowboys.nl Vergeet natuurlijk niet je naam, adres en telefoonnummer erbij te vermelden. Je kunt inzenden tot dinsdag 24 November 18u00. Onder de inzenders verloten wij vervolgens de 25 gratis toegangskaarten. De kaarten liggen vanaf woensdag-ochtend klaar bij de ingang van iCE Amsterdam in de Westergasfabriek.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.