Entertainment
13 juni 2008 - Redactie MobileCowboys

Gratis mobiele voetbalgame bij Domino's

PERSBERICHT - Domino’s Pizza biedt in samenwerking met HotSMS, bezoekers van www.dominos.nl tijdens het EK 2008 de mogelijkheid om gratis een mobiele voetbal game te downloaden.

Aan het eind van de eerste helft kan de speler een mobiele coupon downloaden voor korting bij de eerstvolgende bestelling tijdens de EK weken. HotSMS leverde het concept en de technische ondersteuning van de mobiele in-game advertising.

De mobiele game is voorzien van verschillende soorten advertising die is verwerkt in het spel. De Domino’s uitingen zijn onder andere verwerkt in de boarding van het voetbalveld en in het net tussen de doelpalen.

Tijdens het spelen van de mobiele game is er een data verbinding mogelijk met een server die de advertising tijdens het spel kan serveren. Hierdoor kunnen meerdere adverteerders worden ingezet.

Bovendien zijn er verschillende call for actions mogelijk zoals click to call, downloaden van een coupon, direct doorlinken naar een mobiele internet site of het ontvangen van een SMS bericht met meer informatie. Bij de eerste keer spelen worden leeftijd en geslacht gevraagd waardoor getarget adverteren mogelijk is bij volgende spelmomenten.Gerelateerde links:
Ook Oranje ringtones niet altijd gratis
Speel FIFA 08 op je mobiel!
NavBall: Voetbal game met GPS mobieltjes
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl