Nieuws
19 augustus 2005 - Ron Smeets

Gratis mobiele Moblog RSS reader

Bij het Mobile Blog MobHappy kun je nu een gratis mobiele RSS reader met de headlines en berichten van 14, in hun ogen, essentiele Moblogs downloaden.

Ik had hem graag zelf alvast willen uitproberen maar zowel mijn Telfort als Vodafone abonnementen slikken de verbinding naar de betreffende servers niet, helaas.

Als er iemand is die hem wel aan de praat heeft of krijgt, dan lezen wij hier graag hun bevindingen. Mobiel downloaden kan op http://mh.mwap.at of via je PC op deze link.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.