Nieuws
01 september 2006 - Ron Smeets

Gratis iPod Nano teruggestuurd

Vorige week was de rechtzaak tussen de ouders van twee 14-jarige vriendinnen over een gestolen, geleende, iPod een van de meest opvallende postings voor die week.

Het verhaal, dat het hele internet rondging, bracht een anonieme weldoener op het idee om een oplossing aan te bieden. Enkele dagen later ontving het slachtoffer een nieuwe iPod Nano, compleet met roze cover. Ok, niet de iPod G5 die ze eerst had, maar toch.

Helaas begreep de moeder van Shannon Derrick de hint niet en besloot ze de gegeven Nano retour te sturen. Dit betekent dus ook dat de rechtzaak tussen de ouders van de beide (ex)vriendinnen gewoon doorgaat.

Om het verhaal nog bizarrer te maken zijn de kempahen uitgenodigt door een lokale 'Rijdende Rechter' om de zaak op TV te behandelen. Na enkele dagen van twijfel hebben de ouders uiteindelijk besloten om niet op die uitnodiging in te gaan omdat ze bang waren dat ze op TV publiekelijk te kakken zouden worden gezet vanwege het feit dat ze hun dochters dit allemaal aandoen, duh!!!Gerelateerde links:
Twee vriendinnen (14) voor de rechter om gestolen iPod
99 jaar cel voor GSM diefstal
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.