Nieuws
01 april 2008 - Redactie MobileCowboys

Gratis internetten op Rotterdam Airport

Kijk, dat is nog nog eens een service die meerdere vliegvelden en andere plekken waar regelmatig veel mensen uren zitten te wachten een voorbeeld aan kunnen nemen.

Vanaf vandaag biedt Rotterdam Airport als eerste Nederlandse luchthaven kosteloos toegang tot internet voor vertrekkende passagiers. Via de T-Mobile HotSpot kunnen zij in de vertrekhal (na de veiligheidscontrole) via hun eigen laptop inloggen.

"Onze luchthaven richt zich vooral op zakelijke reizigers. Aangezien tijd geld is, zien we dan ook dat voornamelijk negen van de tien zakenmensen de tijd tussen inchecken en vertrek nuttig willen invullen. Met de laptop opengeklapt wordt nog even last minute het bedrijfsnetwerk geraadpleegd of een e-mail verstuurd. Door vertrekkende passagiers kosteloos gebruik te laten maken van T-Mobile HotSpot, bieden we een unieke en extra service aan. Hierdoor wordt Rotterdam Airport nog aantrekkelijker voor zakelijke reizigers. Voor onze vakantiereizigers is de T-Mobile Hotspot overigens ook mooi meegenomen!", aldus Roland Wondolleck, directeur van het vliegveld in Rotterdam.Gerelateerde links:
Gratis WiFi van T-Mobile in de VS
Gratis Europees WiFi netwerk op komst
Vliegvelden met gratis WiFi
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl