Nieuws
06 augustus 2010 - Ron Smeets

Gratis HTC Wildfire's in Den Haag

Via Twitter, Facebook en online kon je de afgelopen dagen en weken al langzaam maar zeker voorbereid worden op een weggeefactie van HTC. Dit keer geen stoelendans zoals bij de Hero, maar een zoektocht naar de juiste (offline) telefoonwinkel.

Die winkel gaat morgenmiddag (zaterdag 7 Augustus) om precies 12 uur 'On Fire' door afgesloten te worden met gele tape. Iedereen die op dat moment in de betreffende winkel aanwezig is krijgt vervolgens een gratis HTC Wildfire. En je mag zoveel vrienden meenemen als je wil!

Inmiddels is duidelijk dat de winkel waar je moet zijn in ieder geval in Den Haag ligt en dat het een shop van T-Mobile, BelCompany, Telecombinatie, T For Telecom, The Phone House, Phoneshop of Vodafone is. Voor zover bekend worden er verder geen nieuwe tips meer gegeven om het nog wat makkelijker te maken. Kwestie van de juiste keuze maken dus. Meer dan een 10-tal winkels zullen deze ketens gezamenlijk toch niet in Den Haag hebben ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.