Nieuws
05 december 2009 - Marvin de Reuver

Gratis Facebook Friends Finder app

Het is inmiddels bekend dat Facebook bezig is met een flinke inhaalslag in Nederland. Met ruim 300 miljoen profielen wereldwijd zijn ze de op vier na grootste website ter wereld. Dat is ook te merken aan het aantal apps wat beschikbaar met de naam Facebook. Een simpele zoektocht levert al gauw 12 apps op. Niet gek tegenover 1 resultaat van Hyves.
 
Zo is er weer een nieuwe iPhone App bij, genaamd ‘Facebook Friends finder’ (iTunes link). Met deze app deel de locatie met je Facebook vrienden en zie de locatie van jouw vrienden.

Het is eigenlijk de eerste app die je gebruik laat maken van alle nieuwe functies, zonder dat je jezelf overal dient te registreren. Zo kun je zoeken op vreemde gebruikers uit de regio en de map functie bevat 3 standen. De app kan ingesteld worden op map, satteliet en hybride (combinatie van beiden).
 
Kortom een leuke nieuwe app, die ook inspeelt op augmented reality. Ik denk alleen dat er meer gebruikers zich moeten aanmelden, want de zoekresultaten leveren op dit moment nog weinig op! Wie volgt? Facebook-Friends-Finder-a

Over de auteur: Marvin de Reuver