Nieuws
02 maart 2015 - Ron Smeets

Gratis draadloze lader bij de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge in Nederland Nu inschrijven en tussen 10 en 30 april je aankoopbewijs tonen

De Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zijn beiden voorzien van een draadloze oplaad functie. Daarvoor moet je natuurlijk wel ook een draadloze oplader hebben. In Nederland gaat Samsung er daarvan heel wat weggeven. Ben je van plan om vanaf 10 april direct een nieuwe Galaxy S6 aan te schaffen, dan kun je je nu alvast registreren om straks ook een gratis draadloze oplader te ontvangen.

Op de pre-registratie site kun je nu alvast je naam en email adres invullen. Sterker nog, voorregistratie is verplicht om mee te kunnen doen aan de gratis oplader actie. Vervolgens ontvang je een promotiecode. Daarmee kun je dan tussen 10 en 30 april, wanneer je de Galaxy S6 (edge) aangeschaft hebt, samen met de aankoopbon, de gratis draadloze lader bestellen.

Een van de actievoorwaarden is dat je één promotiecode, voor een gratis lader, per e-mail adres ontvangt. Het zou dus heel erg 'Hollands' zijn om meerdere e-mail adressen te registreren zodat je straks wellicht in elke kamer in je huis, en op kantoor, een draadloze lader kunt neerleggen, toch? Helaas, in de gedetailleerde voorwaarden van de actie staat duidelijk dat er maximaal 1 inzending per aangekocht product mogelijk is en maximaal drie per huishouden. Het registreren van meerdere e-mail adressen heeft dus geen zin ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.