Nieuws
11 november 2008 - Ron Smeets

Gratis condooms per SMS

Australische studenten die wel aan safe sex willen doen maar zich generen om condooms te kopen in de lokale drogisterij kunnen deze nu ook via SMS bestellen.

Iedereen die per SMS zijn naam en adres stuurt naar een shortcode (19 SEXTXT) van de TXT 4 Free Condomz campagne ontvangt twee gratis condooms.

Op zich een bijzonder goed initiatief en natuurlijk worden de condooms in een onopvallende verpakking verstuurd dus hoeft de gemiddelde thuiswonende Australische student niet bang te zijn voor een genante vertoning thuis ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.