Nieuws
17 september 2005 - Ron Smeets

Gratis Britney ringtones

Mevrouw Sprears is ongetwijfeld helemaal in de zevende hemel met haar pasgeboren zoontje en natuurlijk trakteert de Diva niet op ordinaire beschuit met muisjes (kennen ze dat daar wel?!) ter ere van dit heuglijke feit, maar heeft ze iets slimmers (lees: commercielers) bedacht.

Liefhebbers kunnen nu gratis ringtones downloaden. Nee, niet van haar krijsende kind, maar ter ere van haar nieuwe parfum, Fantasy by Britney Spears, die toevallig (not!) ook sinds deze week in de winkels ligt.

Wie vind haar nu, behalve ik, nog steeds een dom blondje?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.