Nieuws
10 maart 2014 - Ron Smeets

Gratis Bravia TV bij Sony Xperia Z2 in Engeland

Een jaar of twaalf geleden kon je hier in Nederland, als je de juiste deal wist te strikken, bij een nieuw mobiel abonnement niet alleen een gratis toestel uitkiezen maar ook nog een PlayStation, Laptop of TV. Dat waren, voor de winkelende consumenten, letterlijk de hoogtij dagen om over te stappen, een abonnementje erbij te nemen of, als je nog geen mobiele telefoon had, toch ook maar aan de mobiele hype mee te gaan doen. Tegenwoordig bestaan dat soort acties niet meer.

De actie die Vodafone in de UK nu opgestart heeft komt wel een beetje in de buurt. Wie daar namelijk als een van de eerste 3000 klanten een Sony Xperia Z2 (vooruit) bestelt krijgt er een 32 inch Bravia TV bij.

De provider wil de kersverse nieuwe eigenaren van een Xperia Z2 de mogelijkheid geven om de volledige Sony ervaring te kunnen beleven. En dan is een Sony TV wel een must. Veel functies van de Sony smartphones zijn specifiek ontwikkeld zodat ze het beste werken in combinatie met een Sony TV. Helaas is de gratis TV geen 4K model (Ultra HD), Da's een beetje jammer want de Xperia Z2 kan natuurlijk wel 4K video opnemen ;-)

Britse klanten moeten het toestel natuurlijk in combinatie met een Vodafone abonnement aanschaffen, maar dat is logisch. Ze zullen de TV echter pas geleverd krijgen als het abonnement geactiveerd is en de eerste maand van de abonnementskosten betaald is.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.