Toestellen
21 november 2008 - Ron Smeets

Gratis Bluetooth watch bij de Prada II?

Sinds een paar dagen is de LG Prada II in Nederland te koop. Een van de meest gestelde vragen sinds het zien van het toestel in combinatie met een bijpassend LG Prada Bluetooth horloge is of je dat gadget er gratis bij krijgt.

LG doet er nogal geheimzinnig over maar volgens deze bron zullen, in Engeland, de eerste 1500 tot 3000 kopers van een LG Prada II het horloge er inderdaad gratis bij krijgen. Dat wordt in onderstaande videopreview van het toestel in ieder geval beweerd. Daarna zou het horloge rond de 250 Euro gaan kosten. Ik ben benieuwd of die aanbieding ook hier in Nederland gaat gelden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.