Nieuws
12 januari 2010 - Ron Smeets

Gratis blikje Coca Cola per SMS uit elf meter hoge automaat

Het concept van producten per SMS uit automaten te 'trekken' is op zich niet nieuw meer. Dat werd ruim 10 jaar geleden namelijk al op de CeBIT in Hannover gedemonstreerd en wordt sindsdien in diverse landen op verschillende manieren al in de praktijk toegepast.

Coca Cola heeft ter ere van de 25e verjaardag van Coca Cola Light in Nederland, samen met de boys van Bluetoothreclame, in Rotterdam echter een bijzondere 'SMS drankautomaat' geplaatst.

Deze is namelijk maar liefst elf meter hoog (zie foto hieronder) en de blikjes Coke Light die er uit komen zijn bovendien gratis voor iedereen die per SMS de tekst 'Hoera' naar de automaat stuurt. De gigantische blikjesautomaat is de aftrap van de ‘Celebrate life’ campagne van Coca Cola Nederland. De blikjesautomaat staat er tot en met 30 januari. Ik ben benieuwd wat ze er daarna mee gaan doen ;-) Coke-Light-SMS-Automaat

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.