Nieuws
18 mei 2011 - Ron Smeets

Gratis bellen, sms'en en internetten bij T-Mobile deze zomer

T-Mobile biedt klanten die voor 4 juli een nieuw i-Abonnement afsluiten tot het eind van de zomer (en zelfs iets langer dan dat) 100% korting op bellen, sms'en en mobiel internetten.

Dat klinkt als een leuke aanbieding en dat is het feitelijk ook, maar je moet wel rekening houden met het feit dat je dus een 2-jarig I-abonnement, beginnend bij €29,50 per maand, moet afsluiten.

De aansluitkosten (als je nog geen T-Mobile abonnee bent) moeten wel gewoon betaald worden (€30) evenals eventueel extra gebruikte minuten en SMS'jes (buiten de bundel) en de kosten, indien relevant, voor de aanschaf van het toestel en accessoires van je keuze.

De actie loopt, zoals gezegd, tot het eind van de zomer, maar je moet wel vóór 4 juli een abonnement afsluiten of verlengen. Hoe eerder je beslist, des te langer profiteer je van 100% korting op de abonnementskosten. navraag bij T-Mobile leverde de volgende 'tijdlijn' van de actie op:

- 2 jaar: 5 maanden 100% korting bij aanschaf in periode 12 mei tm 20 mei 2011
- 2 jaar: 4 maanden 100% korting bij aanschaf in periode 21 mei tm 20 juni 2011
- 2 jaar: 3 maanden 100% korting bij aanschaf in periode 21 juni tm 3 juli 2011
- Korting geldt icm alle (2-jarige) i-abonnementen (i-150, i-200, i-300, i-500, i-1000)

Overigens staat bij de algemene voorwaarden van T-Mobile op de site alleen 'vijf maanden korting' vermeld (zie screenshot hieronder). De provider kon melden dat de voorwaarden op de betreffende data dat de kortingsperiode wijzigt (21 mei en 21 juni) ook aangepast worden. Meer info over de actie(voorwaarden) is hier te vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.