Accessoires
22 juni 2016 - Ron Smeets

Gratis accupack bij KFC Meals in India Hij schijnt niet zo heel erg goed te zijn, maar kost daarom ook niks

KFC India heeft een nieuwe manier gevonden om klanten, en dan vooral smartphone gebruikers, naar hun vette gefrituurde kip te lokken. Ze noemen het de 'Watt in a Box' meal. Behalve kip, drank en frietjes vind je daarin ook een accupack, compleet met microUSB kabel, van maar liefst 6100 mAh.

Op zich natuurlijk geen slechte actie van KFC. In de praktijk blijkt het accupack echter niet zo heel erg krachtig te zijn, maar daarvoor kost hij dan ook niks en krijg je hem, in India dus, gratis bij een menu dat amper 2 euro kost.

Als ik bovendien de geringe grootte van het accupack bekijk, zie onderstaande video, dan zou het mij niet verwonderen dat die 6100 een tikfout is en 1600mAh moet zijn. Maar goed, ik kan me ook vergissen. Hoe dan ook, mocht je de komende weken in New Dehli of Mumbai vertoeven en zin hebben in KFC, dan zou je natuurlijk een Watt in a Box menu kunnen nemen ;)

https://youtu.be/GEEbkgeqQ7Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.