Nieuws
23 december 2013 - Redactie MobileCowboys

Gratis 20GB extra opslagruimte SkyDrive voor Windows Phone

Als je een Windows Phone-gebruiker bent (of was), dan heb je afgelopen weekend vermoedelijk een mailtje gehad van Microsoft. In dit mailtje is te lezen dat je gratis 20GB SkyDrive-opslagruimte krijgt als 'kerstkadootje' van Microsoft. De 20GB kan een jaar lang gratis gebruikt worden. SkyDrive-gebruikers hebben standaard 7GB, dus het totaal zou dan op 27GB uitkomen. Na dat jaar moet er uiteraard wel voor betaald worden. 

Wanneer je gebruik wilt maken van deze actie, dan heb je nog wel eventjes te tijd om dit door te geven aan Microsoft: in het mailtje staat dat iedereen die gebruik wil maken van het aanbod, vòòr 31 januari 2014 op de link moet klikken in het mailtje. Natuurlijk zijn er genoeg andere alternatieven voor SkyDrive, zoals Google Drive (15GB gratis opslagruimte) en Dropbox (2GB gratis opslagruimte, maar eenvoudig extra ruimte te verdienen). 

Het doel van de actie is om meer marktaandeel te verkrijgen voor Windows Phone. Momenteel heeft het besturingssysteem van Microsoft een marktaandeel van ongeveer 5 procent wereldwijd, wat al best veel is in vergelijking met de jaren ervoor. Maar Microsoft heeft nog genoeg middelen in huis om het marktaandeel in korte tijd te gaan vergroten. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl