Nieuws
07 maart 2014 - Ron Smeets

Grappig of te flauw voor woorden? LG G Flex commercial

De (viral) video die LG afgelopen zomer maakte voor de G2 was ronduit hilarisch. De werking van de optische beeldstabilisatie werd 'nader verklaard' door de 'uitvinder' die op het idee kwam toen hij zag hoe de kop van een kip altijd perfect stil bleef zitten, ongeacht wat met het lijf van de kip gebeurde. Hieronder kun je die video (tweede filmpje) met kip Lizzy in de hoofdrol nog eens bekijken.

De video die de Koreaanse fabrikant nu voor de G Flex gemaakt heeft is, hoe zal ik het zeggen, anders. Het 'motto' van de G Flex is 'most human phone ever'. Dat hebben ze dus visueel weergegeven met behulp van een bebaarde, gebogen, en zelfhelende hand. Kijk en oordeel zelf. Grappig? Of te flauw voor woorden?

Tsja, humor is lastig en erg onderhevig aan de smaak van de kijker maar wat mij betreft mag LG het filmpje dat voor de G Flex gemaakt werd in de prullenbak gooien. Ik heb hem inmiddels ook al aan enkele personen in mijn directe omgeving laten zien en tot nu toe heb ik nog niemand kunnen vinden die ook maar een fractie van een seconde moest glimlachen. Dat was bij 'Lizzy' wel anders.

De op z'n minst ietwat vreemde LG G Flex commercial / viral video:

http://www.youtube.com/watch?v=5ucM6teKIYY

Dan is deze toch veel leuker:

http://www.youtube.com/watch?v=IX8sP_JMIC8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.