Accessoires
15 december 2007 - Ron Smeets

GPS voor de iPhone komt wel, maar niet van TomTom

Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat de TomTom GPS module die enkele dagen geleden in het geruchtencircuit opdook fake is.

Toch blijkt er een dergelijk gadget in de maak te zijn dat begin volgend jaar voor 89 dollar op de markt moet komen. De maker is het Amerikaasne Partfoundry.

Op de foto boven is een prototype te zien en ik hoop dat de definitieve versie ietwat handzamer zal zijn. Hieronder kun je een demovideo bekijken waarin het werkende prototype getoond wordt.Gerelateerde links:
TomTom GPS module voor de iPhone
GPS, geen SIM lock en 3G populairste iPhone wensen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.