Toestellen
15 september 2006 - Ron Smeets

GPS smartphone voor Koreaanse markt

Tja, we zijn er wel aan gewend dat de Koreanen veel bevoorrechter zijn dan de gemiddelde Europeaan als het gaat om de keuze voor een nieuwe GSM.

Neem nou de nieuwste slider van Pantech. De K2700 ziet er, in maagdelijk wit, bijzonder fraai uit. Het toestel is een 1.3MP camphone met ingebouwde GPS ontvanger. Kaartgegevens kunnen worden opgeslagen op een microSD kaart. Verder heeft de K2700 140 Mb intern geheugen.Gerelateerde links:
Pantech's blik op de toekomst
Pantech T-Slide camphone
Bellen met je vingerafdruk
Pantech's visie op 4G mobieltjes
Pantech's eigen Sidekick
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.