Toestellen
15 december 2006 - Ron Smeets

GPS Smartphone van Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens brengt binnenkort de Pocket Loox T 800 series op de markt, een Windows Mobile Smartphone met ingebouwde GPS ontvanger en WiFi.

Dit toestel werd bijna een jaar geleden al, zij het via het geruchtencircuit, aangekondigd voor de zomer van 2006, maar dat heeft men bij Fujitsu Siemens dus niet waar kunnen maken.

De overige specs: Bluetooh 2.0, USB 1.1, een 416MHz processor, SD geheugenkaart, 2MP camera, VGA camera voor beeldbellen aan de voorzijde, UMTS support en een QWERTY toetsenbord.Gerelateerde links:
Sterke biologische GSM van Fujitsu
Voetbal laptops van Fujitsu Siemens
Concept slider GSM van Fujitsu
Fujitsu UMPC met verborgen keyboard
De Pocket Loox N100 serie navigatie PDA's
Vier nieuwe Pocket Loox smartphones in 2006
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.