Accessoires
29 oktober 2008 - Ron Smeets

GPS module voor de iPhone 2G

Bijna een jaar geleden, toen de iPhone 3G alleen nog op papier en in de geruchtencircuits bestond, zagen we al een prototype van een GPS module voor de eerste generatie iPhones.

Schijnbaar komt die (of een vergelijkbare) GPS ontvanger van Orange Gadgets binnenkort in de (online) winkels te liggen. Prijs? 75 dollar, inclusief een USB kabel waarmee je je iPhone (of iPod Touch) kunt opladen terwijl de GPS module aangesloten is.

De iGPS360 is al enkele weken online te bestellen en volgens de website van de makers zijn ze deze week begonnen met het verzdenden van de eerste exemplaren.

Leuk; nu nog fatsoenlijke turn-by-turn navigatie software die hiermee overweg kan en dan zou het best wel eens kunnen werken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.