Accessoires
28 februari 2006 - Ron Smeets

GPS locator voor de Golfbaan

Net als je dacht dat Golfen uit de snobistische verdomhoek gekropen was, komt een gadget als deze op de proppen die alle opgebouwde goodwill weer als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, of toch niet.

De ShureShot GPS laat je precies zien hoever je nog te gaan hebt tot de hole. Een soort navigatiesysteem voor golfbanen dus. In plaats van de wegenkaarten is ie voorzien van de 'geografische' informatie van de meest exotische golfbanen en als 'bestemming' kies je telkens een 'hole' van de baan waarop je je momenteel bevindt.

Behalve de GPS tools kun je met de ShureShot ook banen in kaart brengen en je spel analysren. handig voor de golfers die zich nog geen Caddy kunnen veroorloven.

De naam 'ShureShot' doet je vervolgens vermoeden dat je volgende klap zeker weten op de juiste plek beland, maar als beginnend golfer (ja, nu val ik zelf door de mand) kan ik jullie vertellen dat daar heel wat meer voor nodig is ;-) Of zouden ze binnenkort ook de bijbehorende ballen gaan leveren die, ongeacht hoe je ze raakt altijd op de coordinaten van de 'pin' uitkomen?!

Hoe dan ook, ik zou hem graag eens willen uitproberen, dus ik ga eens uitzoeken of ie ook naar Nederland of Europa komt.Gerelateerde links:
Multifunctionele golftas van Soldius
Nieuwe GPS PDA van Mio
GPS navigatie horloge van Globalsat
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.