Geruchten
21 juli 2015 - Ron Smeets

Goudkleurige versie van de Galaxy S6 Edge Plus gekiekt

Dat Samsung de 'Plus' varianten van de Galaxy S6 en S6 edge gaat onthullen lijkt nog slechts een kwestie van tijd. 12 augustus is de datum die de afgelopen dagen steeds vaker opduikt, samen met de nodige geruchten over specs en foto's van een dummy toestel.

Vandaag komen daar drie nieuwe kiekjes bij waarop een gouden (of goudkleurige) Galaxy S6 Edge Plus te zien is. Op twee van de drie foto's ligt het toestel onder een zwarte Galaxy S6 edge. Uiteraard zijn ook dit nog altijd onbevestigde berichten, maar de kans bestaat dus wel dat Samsung de Galaxy S6 Edge Plus in deze kleur op de markt gaat brengen.

Op de tweede foto is goed te zien dat de Galaxy S6 Edge Plus duidelijk iets breder is dan de 'gewone' S6 edge. De derde foto toont het toestel van de voorzijde. Op het scherm staat de 'toestel info' uit het instellingen menu. Daarop worden enkele specs uit eerdere geruchten 'bevestigd'; onder anderen de 64-bit Exynos 7420 processor en de QHD (2560 x 1440) schermresolutie.

Bron (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.