Entertainment
08 september 2014 - Ron Smeets

Gouden versie van de iPhone 6 kan al besteld worden

Het duurt nog iets meer dan 24 uur voordat de iPhone 6 het daglicht ziet. Toch kun je nu al een gouden, of ander edelmetalen, iPhone 6 bestellen. De prijs? Vanaf zo'n 2740 Euro (2197,50 Britse ponden). Voor dat bedrag wordt het toestel wel in een hele mooie doos geleverd.

Letwel, dit is een aanbieding die alleen voor snelle beslissers geldt. Nadat het toestel door Apple is aangekondigd gaat de prijs met 20% omhoog. Dus, beslis vandaag nog en bestel alvast je 24 karaat (wit) gouden of platina iPhone 6. Ow, hou er wel rekening mee dat je 50% van de prijs vooruit moet betalen. En... Niet goed? Geld weg ;)

iphone6_gulf_elite_slide_1 iphone6_gulf_elite_slide_2 iphone6_gulf_elite_slide_3 iphone6_gulf_elite_slide_4

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.