Toestellen
25 februari 2010 - Ron Smeets

Gouden uitvoering van de Nokia N97 Mini op komst

Nokia heeft de afgelopen weken, rondom het MWC in Barcelona, in tegenstelling tot haar concurrenten, geen echt grote nieuwe aankondigingen gedaan. Geruchten zijn er genoeg, maar de Finnen houden hun plas nog even op, zo lijkt het. We zullen het dus nog even moeten doen met (Poolse) nieuwtjes als de Nokia N97 Mini Gold Edition. Je raadt het al, een deels met bladgoud bedenkte luxe uitvoering van de N97 Mini.

UPDATE (16u55): Het officiele persbericht voor de Benelux moet nog verstuurd worden, maar Nokia wist mij zojuist al te vertellen dat de N97 Mini Gold bij ons exclusief in de Nokia Online Shop verkocht zal gaan worden. Op het prijskaartje komt een bedrag van €549,- te staan.

Behalve de gouden accenten op het toestel heeft Nokia er ook een gouden headset bij ontworpen. De specs zijn verder identiek aan het standaard model. De prijs natuurlijk niet ;-) De Nokia N97 Mini Gold krijgt een prijskaartje van zo'n 600 549 Euro. Dat valt mij op zich nog mee. Op de eerste foto hieronder is namelijk te zien dat de gouden accenten zich niet beperken tot de randen om het toetsenbord en het display maar ook terug te vinden zijn op de achterzijde. En dat is best een behoorlijk oppervlak. Nokia-N97-Mini-Gold-Edition-2 Nokia-N97-Mini-Gold-Edition Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.