Accessoires
22 januari 2008 - Ron Smeets

Gouden tasjes voor je BlackBerry

Tijdens de vorige zomervakantie is het hoesje van mijn BlackBerry gesneuveld en ik moet eigenlijk nog steeds een keertje naar de winkel om een nieuwe te halen, maar telkens als ik er aan denk ben ik niet in de stad en als ik daar wel ben dan denk ik er niet aan. Enfin, ik denk dat enkelen onder jullie dit wel herkennen, toch?

Zojuist viel mijn oog op een aantal bijzondere BlackBerry tasjes maar ik weet zeker dat die het NIET zullen worden als ik er uiteindelijk wel op het juiste moment aan denk om een nieuwe te halen.

De tasjes, die te koop zijn bij Violet May zijn van goud gemaakt en niet om aan te zien zo lelijk.

De prijs van deze afzichtelijke tasjes liegt er ook niet om: €288.60. Hieronder staan nog enkele afbeeldingen. Voor de liefhebbers van goud en Bling. . .

Via: ShinyShinyGerelateerde links:
Foto's van de nieuwe BlackBerry 9000 serie
Massief gouden BlackBerry voor Pharrell
Brei je eigen GSM tasje
Trillende tas voor je mobieltje
Sexy riem als oplossing voor 'nerd' tasjes
Louis Vuitton kleedt nieuwe B&O GSM aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.