Toestellen
05 mei 2011 - Ron Smeets

Gouden Nokia C7 ORO op komst

Wat is er met Nokia aan de hand? Het lijkt wel alsof de Finnen zich ineens weer op 'oude mobiele trends' gaat storten.

Eerder deze week presenteerde men al een roze uitvoering van de Nokia N8 en vandaag stuitte ik op deze gouden uitvoering van de Nokia C7. Allemaal een beetje heel erg 2007 als je het mij vraagt ;-)

Enfin, de Nokia C7 ORO krijgt niet alleen een 18 karaats gouden behuizing, maar wordt ook voorzien van Gorilla Glass en de menu toets is van Sapphire Crystal. De achterzijde is verder bekleed met Bridge of Weir leer. Alles bij elkaar zorgen deze luxe toevoegingen ervoor dat het prijskaartje van de Nokia C7 ORO op zo'n 1100 Euro uitkomt. Ruwweg dezelfde prijsklasse als de 'oude' luxe versies van de Nokia 8800 dus.

De Nokia C7 ORO wordt binnenkort officieel gepresenteerd in Rusland, daar waar het toestel ook exclusief te koop zal worden aangeboden. Tsja, de nouveau-riche in Rusland houdt nog wel van bling-bling. Ik ga hier maar geen testexemplaar van opvragen, al zou ik best wel willen weten of het Gorilla Glass wél opgewassen is tegen mijn Touran van 1.6 ton ;-)))

Nokia-C7-ORO-Back Nokia-C7-ORO-Front

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.