Toestellen
18 november 2010 - Ron Smeets

Gouden John's Phone op komst

De John's Phone is natuurlijk niet echt een wegwerpmobieltje, maar volgens mij was een van de drijfveren voor de ontwikkeling ervan toch wel om een goedkoop, no-nonsense, design toestel op de markt te brengen waar je alleen mee kunt bellen en gebeld worden. Hij heeft geen display. SMSjes sturen en/of ontvangen gaat dus niet.

Zojuist viel een uitnodiging in mijn mailbox om op 2 december aanwezig te zijn bij de presentatie van John's Golden Phone.

Of je hem mooi vindt (design) is natuurlijk een kwestie van smaak en met een prijskaartje van 70 tot 80 Euro (afhankelijk van de kleur die je kiest) is het zeker ook niet de goedkoopste mobiel op de Nederlandse markt.  De prijs van de gouden uitvoering van de John's Phone is nog niet bekend, maar hij zal ongetwijfeld meer gaan kosten dan 70 of 80 Euro ;-) Johns-Golden-Phone-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.