Accessoires
23 april 2007 - Ron Smeets

Gouden iPod's

Tja, het kon natuurlijk niet uitblijven. De afgelopen maanden is vrijwel elk populair toestel en gadget wel in een vergulde uitvoering op de markt gekomen, al dan niet door de producent zelf of een 'customizer'.

Deze laatste, Amosu in dit geval, heeft nu een aantal 24-karaats gouden cases voor de diverse iPod's (Nano, Video 30- en 80GB) uitgebracht.

De prijs voor het vergulden van de Nano wordt op de bestelpagina van Amosu niet vermeld. Het vergulden van een 30 en 80GB iPod video kost respectievelijk 600 en 800 dollar. Foto's:Gerelateerde links:
Supermarkt verloot gouden GSM's
Vergulde Shine op eBay te koop
Vergulde GSM's nieuwe rage
Gouden GameBoy Classic van €23K
Massief gouden BlackBerry voor Pharrell
24-karaats iPod look-a-like
Nokia 8800 Sirocco Gold
Live pics van de Nokia 8800 Sirocco Gold
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.