Geruchten
19 februari 2014 - Ron Smeets

Gouden HTC M8 (aka The All New One) op typische HTC render

Er zijn al heel wat foto's en specs van de HTC M8 opgedoken. En nu is er dan ook een typische HTC render van het toestel gespot. Daaruit kan ook afgeleid worden dat de fabrikant van plan is het toestel in het goud uit te brengen, net als onlangs met de HTC One het geval was.

De naam, die doet nogal wat stof opwaaien. The All New One zou serieus overwogen worden. Daarover straks meer in een ander artikel over toestelnamen. Hieronder nog even de grote afbeelding van de HTC M8 in een gouden jasje zoals die vandaag lekte.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.