Accessoires
12 juli 2007 - Ron Smeets

Gouden headset van Jabra

Tja, stel je investeerd een beetje meer dan normaal in een gouden GSM zoals de Nokia 8800 Sirocco Gold of, als je iets prijsbewuster bent, de RAZR.

Dan ziet het toch niet uit als je vervolgens een 'standaard' Bluetooth headset aan je oor hebt hangen, of wel?

Jabra heeft de oplossing voor dat vreselijke dilemma (ahum). Zij hebben namelijk een 24-karaats gouden versie van JX!0 op de markt gebracht. Ondanks zijn gouden buitenkant weegt de JX10 Cara nog net geen 14 gram.

Samen met de gouden versie komt er ook een RVS model van dezelfde headset op de markt. De JX10 Cara Gold kost 249 Euro. De RVS versie is 100 goedkoper. Beiden komen vanaf 20 juli in de winkels.

De specs:

- Weegt minder dan 14 gram en de afmetingen zijn L3,9 x W2 x D2 cm

- MultiPoint functionaliteit: de headset kan tegelijkertijd met twee verschillende toestellen gepaired worden. Handig voor gebruik met een privé- en zakelijk telefoon

- Digitale geluidsverbetering via DSP-technologie

- Autopairing

- Optimaal opladen met PC via USB

- Tot 6 uur gesprekstijd en 200 uur stand-by

- LED-indicatoren in meerdere kleuren voor de status van Bluetooth, batterij en oplaadniveau

- De headset kan op twee manieren worden gedragen: met of zonder oorhaak

- Eenvoudig bedienbare volumeregeling

- Functionaliteit voor voice-dial, gesprek in wacht zetten, laatste nummer opnieuw kiezen, gesprek beantwoorden/beëindigen, gesprek weigeren*

- Headset met ondersteuning voor Bluetooth 2.0, geschikt voor handsfree gebruikGerelateerde links:
Motrola KRZR ook in goud
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Vergulde Shine op eBay te koop
Vergulde GSM's nieuwe rage
Swarovski headset van Jabra
Jabra gaat nep-headsets aanpakken
Onzichtbare Bluetooth headset

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.