Accessoires
03 december 2005 - Ron Smeets

Gouden GameBoy Classic van €23K

Sony heeft de Platinum serie games voor de Playstation, maar dat zijn niet meer dan oude games in een platinum-look doosje.

Wie echt geld teveel heeft en op zoek is naar een unieke portable game console, die moet naar Swiss Supply. Daar verkopen ze een Game Boy Classic die door Aspreys uit Londen 'gepimpt' is met een 18 karaats gouden case en diamanten buttons. Voor zo'n 23.000 euro kan ie van jou zijn.

Voor dat geld krijg je er ook nog een drietal spellen, 18 karaats gouden kabels en een blauw lederen koffer bij. Voor de rest (wat er dan nog over blijft) is ie helemaal origineel, dus met een ouderwerts zwart-wit LCD display.

Wel snel beslissen want er is er maar eentje van en meer worden er ook niet gemaakt, dus behalve het goud en de diamanten koop je ook een stukje exclusiviteit, compleet met bijbehorend coole serienummer: NT00001.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.